hello! my name is

BUCLE

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5y 27d

In shelter since

08-11-2020

Color

Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37732


Description

CATALÀ
En Bucle fa poc que és amb nosaltres i està molt desubicat. Es mostra molt desconfiat amb tot i amb tothom, però nosaltres estem segurs que la seva desconfiança és producte de la seva por i del seu desconcert: el pobre no entén perquè ha acabat en un refugi d'animals... Busquem pel Bucle una família que vulgui ajudar a un gos que ho necessita, que el vulgui ajudar a recuperar la confiança en els humans. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Bucle lleva poco con nosotros y está muy desubicado. Se muestra muy desconfiado con todo y con todo el mundo, pero nosotros estamos seguros que su desconfianza es producto de su miedo y de su desconcierto: el pobre no entiende porque ha acabado en un refugio de animales... Buscamos para Bucle una familia que quiera ayudar a un perro que lo necesita, que lo quiera ayudar a recuperar la confianza en los humanos. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet