BUCLE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUCLE

Breed

Mestís

Size

Large

Age

3y 1m 24d

In shelter since

08-11-2020

Color

Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37732


Description

CATALÀ
En Bucle és un gos preciós que ens va arribar molt espantat, però ara ja se n'ha adonat que només el volem ajudar i és un veritable amor. Es posa molt content quan ens veu i li agrada molt sortir a passejar amb els voluntaris. A més a més conviu perfectament amb els altres gossos. És un gos realment bo que mereix tenir una nova oportunitat... Pensem que millor una família sense nens massa petits, perquè no li agrada que el manipulin de manera forçada o imprevista. Només necessita amor i tranquil·litat... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Bucle es un perro precioso que nos llegó muy asustado, pero ahora ya se ha dado cuenta que solo lo queremos ayudar y es un verdadero amor. Se pone muy contento cuando nos ve y le gusta mucho salir a pasear con los voluntarios. Además convive perfectamente con los demás perros. Es un perro realmente bueno que merece tener una nueva oportunidad... Pensamos que mejor una familia sin niños demasiado pequeños, porque no le gusta que lo manipulen de manera forzada o imprevista. Solo necesita amor y tranquilidad... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet