hello! my name is

GNOCCHI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 24d

In shelter since

28-11-2020

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37724


Description

CATALÀ:
En Gnocchi és un gatet amb una careta preciosa, un caràcter molt bo i un nom difícil de pronunciar (li podeu dir "Nochi"🥰). Li encanta rebre i donar carícies i estem segurs que qui l'adopti estarà molt [email protected] de la decisió presa. Un molt bon gat que mereix trobar una família que se l'estimi i no haver de passar ni un dia més a un refugi... Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gnocchi es un gatito con una carita preciosa, un carácter muy bueno y un nombre difícil de pronunciar (le podéis llamar "Nochi"🥰). Le encanta recibir y dar caricias y estamos seguros que quién lo adopte estará muy [email protected] de la decisión tomada. Un muy buen gato que merece encontrar una familia que lo quiera mucho y no tener que pasar ni un día más en un refugio... Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet