hello! my name is

BLUE

Breed

Mestís

Size

Large

Age

2y 6m 3d

In shelter since

02-11-2020

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37720


Description

CATALÀ:
En Blue és un gos realment fantàstic! És molt simpàtic, juganer i intel·ligent, i no para de buscar el contacte i les carícies de la gent. Un molt bon gos per qui busquem una família que se l'estimi molt i li dediqui el temps i l'atenció que necessita. Si el voleu conèixer, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Blue es un perro realmente fantástico! Es muy simpático, juguetón e inteligente, y no para de buscar el contacto y las caricias de la gente. Un muy buen perro para el que buscamos una familia que lo quiera mucho y le dedique el tiempo y la atención que necesita. Si lo queréis conocer, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet