LOLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOLA

Breed

Rottweiler

Size

Large

Age

5y 19d

In shelter since

30-10-2020

Color

Negre-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37701


Description

CATALÀ:
La Lola és una gosseta preciosa i amb un caràcter boníssim! És molt dolça, i quan la coneixes no pots evitar enamorar-te'n! A més a més conviu sense cap problema amb un altre gos del refugi. Té una lleu displàsia, però això no pot ser un inconvenient perquè aquesta meravellosa gossseta trobi una família que se l'estimi... Una gossa realment fantàstica que val la pena que conegueu! Podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lola es una perrita preciosa y con un carácter buenísimo! Es muy dulce, y cuando la conoces no puedes evitar enamorarte de ella! Además convive sin ningún problema con otro perro del refugio. Tiene una leve displasia, pero esto no puede ser un inconveniente para que esta meravillosa perrita encuentre una familia que la quiera... ¡Una perra realmente fantástica que merece la pena que conozcáis! Podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet