MARK ara HOLY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARK ara HOLY

Breed

Mestís

Size

Large

Age

2y 8m 18d

In shelter since

26-12-2020

Color

Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37668


Description

CATALÀ:
En Mark és un bon gos que no ho està passant gens bé al refugi: està molt nerviós i es nota que li costa adaptar-se. Només està content quan està amb persones que coneix, i és només llavors quan sembla que recupera una mica la calma. Estem segurs que quan torni a tenir una casa i una família, i quan el seu abandonament quedi en l'oblit, en Mark podrà demostrar que és el millor amic del món. Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mark es un buen perro que no lo está pasando nada bien en el refugio: está muy nervioso y se nota que le cuesta adaptarse. Solo está contento cuando está con personas que conoce, y sólo entonces parece que recupera un poco la calma. Estamos seguros que cuando vuelva a tener una casa y una familia, y cuando su abandono quede en el olvido, Mark podrá demostrar que es el mejor amigo del mundo. Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet