TRIS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TRIS

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

4y 4m 18d

In shelter since

11-10-2020

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37642


Description

CATALÀ:
La Tris és una gossa amb un caràcter extraordinari amb les persones. La seva cuidadora ens diu que és un sol de gossa! Amb els altres gossos no hi té molt bona relació, i per això pensem que seria ideal per a ella ser "gossa única". Si voleu conèixer a aquesta preciositat de gosseta, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tris es una perra con un carácter extraordinario con las personas. Su cuidadora nos dice que es un sol de perra! Con los demás perros no tiene muy buena relación, y por eso pensamos que sería ideal para ella ser "perra única". Si queréis conocer a esta preciosidad de perrita, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet