hello! my name is

NESSI

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

3y 24d

In shelter since

08-10-2020

Color

Gris -Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37632


Description

CATALÀ:
La Nessi és una gosseta guapíssima que està força desubicada al refugi. És una bona gossa, però si no et coneix, desconfia. No sabem quin pot haver estat el seu passat, però el que sí que podem dir és que quan es troba amb algú amb qui se sent segura i estimada, és una bona nena... Si li voleu donar una oportunitat a la Nessi, tindreu el nostre suport per ajudar-vos en la seva adaptació i aconseguir que la seva adopció sigui la decisió més feliç que heu pres mai. Si la voleu conèixer, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nessi es una perrita guapísima que está bastante desubicada en el refugio. Es una buena perra, pero si no te conoce, desconfía. No sabemos cuál puede haber sido su pasado, pero lo que sí que podemos decir es que cuando se encuentra con alguien con quien se siente segura y querida, es una buena niña... Si le queréis dar una oportunidad a Nessi, tendréis nuestro apoyo para ayudaros en su adaptación y conseguir que su adopción sea la decisión más feliz que hayáis tomado nunca. Si la queréis conocer, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet