hello! my name is

TOM

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 29d

In shelter since

06-10-2020

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37622


Description

CATALÀ:
En Tom és un gos encara molt jove i amb molt amor per donar. No podem entendre com algú ha pogut abandonar un gos com ell: és un encant amb la gent i conviu perfectament amb els altres gossos, tant mascles com femelles. A més a més és un gos molt net! Un gos fantàstic que estem segurs que serà un extraordinari company de vida. Si el voleu conèixer, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tom es un perro todavía muy joven y con mucho amor para dar. No podemos entender como alguien ha podido abandonar a un perro como él: es un encanto con la gente y convive perfectamente con los demás perros, tanto machos como hembras. Además es un perro muy limpio! Un perro fantástico que estamos seguros que será un extraordinario compañero de vida. Si lo queréis conocer, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet