hello! my name is

ELI

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

5y 24d

In shelter since

02-10-2020

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37603


Description

CATALÀ
L'Eli és una gosseta preciosa i molt bona. Té una relació fantàstica amb els altres gossos, i amb la gent és un veritable encant. Va ser acollida per una família, però la van retornar perquè quan es queda sola té molta ansietat i va trencar coses... És una molt bona gosseta que només necessita una miqueta de paciència i ganes d'ajudar-la perquè entengui que la família que l'adopti no la tornarà a abandonar mai més... Si li voleu donar una oportunitat a l'Eli, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Eli es una perrita preciosa y muy buena. Tiene una relación fantástica con los otros perros, y con la gente es un verdadero encanto. Fue acogida por una familia, pero la devolvieron porque cuando se queda sola tiene mucha ansiedad y rompe cosas... Es una muy buena perrita que sólo necesita un poquito de paciencia y ganas de ayudarla para que entienda que la familia que la adopte no la volverá a abandonar nunca más... Si le queréis dar una oportunidad a Eli, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet