LARIN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LARIN

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

6y 7m 13d

In shelter since

28-09-2020

Color

Marro-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37585


Description

CATALÀ
En Larin és un gos amb un caràcter molt bo: és molt intel·ligent i agraït amb les persones. De fet el que més li agrada és estar en companyia de la gent.... Però com passa amb la majoria de gossos d'aquestes races, malgrat el seu bon caràcter, molta gent no els hi dóna ni tan sols l'oportunitat de conèixer-los... Si esteu pensant en portar un gos a casa, oblideu-vos de races i perjudicis i, almenys, veniu-lo a conèixer... Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Larin es un perro con un carácter muy bueno: es muy inteligente y agradecido con las personas. De hecho lo que más le gusta es estar en compañía de la gente.... Pero como pasa con la mayoría de perros de estas razas, a pesar de su buen carácter, mucha gente no les da ni siquiera la oportunidad de conocerlos... Si estáis pensando en traer un perro a casa, olvidaos de razas y perjuicios y, al menos, venidlo a conocer... Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet