hello! my name is

CASH

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 24d

In shelter since

25-09-2020

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37580


Description

CATALÀ
En Cash és un gos amb un caràcter boníssim. Ens va entrar ple de ferides, possiblement per alguna baralla, i malgrat el seu estat i el desconcert d'arribar a un refugi d'animals, es va deixar atendre i curar sense cap problema. Des del refugi ens diuen que és un amor de gos, molt carinyós i molt juganer. Amb altres gossos, com que fa poc que és amb nosaltres, encara no ho sabem. En tot cas sí que sabem que és un gos amb un caràcter molt bo que mereix trobar una família que se l'estimi i el cuidi. Si voleu saber més coses del bo del Cash, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Cash es un perro con un carácter buenísimo. Llegó lleno de heridas, posiblemente por alguna pelea, y a pesar de su estado y el desconcierto de llegar a un refugio de animales, se dejó atender y curar sin ningún problema. Desde el refugio nos dicen que es un amor de perro, muy cariñoso y muy juguetón. Con otros perros, como lleva poco con nosotros, todavía no lo sabemos. En todo caso sí que sabemos que es un perro con un carácter muy bueno que merece encontrar una familia que lo quiera y lo cuide. Si queréis saber más cosas del bueno de Cash, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet