hello! my name is

DOLLAR

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8y 1m 26d

In shelter since

23-09-2020

Color

Tigrat-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37571


Description

CATALÀ
Al Dollar ens el van deixar abandonat a la porta de l'espai veterinari, ple de ferides per tot arreu... No volem entrar en debats de quins motius poden portar a algú a deixar abandonat un gat amb aquesta edat i en el seu estat... Preferim pensar que estaven desesperats.... El que sí que volem és trobar una nova família per ell: està força espantat i desubicat, tot i que de mica ja va fent mimos a la seva cuidadora... Per posar-li les coses encara més difícils, ha donat positiu en immunodeficiència felina, per la qual cosa no pot conviure amb altres gats a no ser que també siguin positius. El bo del Dollar mereix trobar una nova família que li pugui donar l'amor i confiança que li han robat abandonant-lo... Si esteu pensant en adoptar, penseu en ell... Ho necessita molt! Podeu preguntar pel bo del Dollar a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
Si voleu saber més coses sobre la immunodeficiència felina, podeu entrar en aquest enllaç:
https://www.protectoramataro.org/ca/immunodeficiencia-felina
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
A Dollar nos lo dejaron abandonado en la puerta del espacio veterinario. No queremos entrar en debates sobre los motivos que pueden llevar a alguien a dejar abandonado a un gato con esta edad... Preferimos pensar que estaban desesperados.... Lo que sí que queremos es encontrar una nueva familia para él: está bastante asustado y desubicado, aunque poco a poco ya va dando mimos a su cuidadora... Para ponerle las cosas todavía más difíciles, ha dado positivo en inmunodeficiencia felina, por lo que no puede convivir con otros gatos a no ser que también sean positivos. El bueno de Dollar merece encontrar una nueva familia que le pueda dar el amor y confianza que le han robado abandonándolo... Si estáis pensando en adoptar, pensad en él... Lo necesita mucho! Podéis preguntar por el bueno de Dollar a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
Si queréis saber más acerca de la inmunodeficiencia felina, podéis entrar en este enlace:
https://www.protectoramataro.org/es/inmunodeficiencia-felina
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet