NEMO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEMO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 5m 9d

In shelter since

15-09-2020

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37529


Description

CATALÀ:
En Nemo fa poquet que és amb nosaltres. És un gat molt bo i molt mimós. De debò que no podrem entendre mai perquè la gent es desfà d'un animal, però quan a més a més es tracta d'un animal tan bo encara es fa més difícil poder entendre com els poden deixar a la seva sort.... Ara nosaltres hem de trobar una nova família que vulgui estimar al bo del Nemo tant com es mereix. Si voleu donar una nova vida a aquest gat tan guapo i tan bo, podeu enviar un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nemo lleva poco tiempo con nosotros. Es un gato muy bueno y muy mimoso. De verdad que no podremos entender nunca porqué la gente se deshace de un animal, pero cuando además se trata de un animal tan bueno todavía se hace más difícil entender cómo lo pueden dejar a su suerte.... Ahora nosotros tenemos que encontrar una nueva familia que quiera cuidar al bueno de Nemo tanto como se merece. Si queréis dar una nueva vida a este gato tan guapo y tan bueno, podéis enviar un correo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet