HANS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

HANS

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5y 4m 23d

In shelter since

13-09-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37511


Description

CATALÀ:
En Hans ens va arribar molt i molt espantat i amb leishmània sense tractar. Pel seu estat i per la seva por, podem deduir que no ha tingut una vida gens fàcil... Amb les dones de seguida agafa confiança i busca i agraeix les carícies, però amb els homes li costa una mica més... És un bon gos que només necessita una família amb qui sentir-se segur i estimat... Sabem que el bo del Hans ho tindrà molt difícil per trobar algú que li vulgui donar una oportunitat de viure en família, però nosaltres no pararem fins a trobar-la.... Si voleu saber més coses del Hans, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hans llegó muy asustado y con leishmania sin tratar. Por su estado de desatención y por su miedo, podemos deducir que no ha tenido una vida nada fácil... Con las mujeres enseguida coge confianza y busca y agradece las caricias, pero con los hombres le cuesta algo más... Es un buen perro que tan solo necesita una familia con quién sentirse seguro y amado... Sabemos que el bueno de Hans lo tendrá muy difícil para encontrar a alguien que le quiera dar una oportunidad de vivir en familia, pero nosotros no pararemos hasta encontrarla.... Si queréis saber más cosas de Hans, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet