hello! my name is

TERRI

Breed

Brac alemany de pel dur

Size

Large

Age

7y 6m 29d

In shelter since

09-09-2020

Color

Negre-Gris

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37490


Description

CATALÀ:
En Terri és aquest preciós brac alemany que encara és molt jove. Els seus antics propietaris no es podien fer càrrec d'ell, una parella d'avançada edat que, a més, havien d'ingressar a l'hospital. Ens expliquen d'ell que és un gos molt bo amb les persones, i que necessita més atenció, sortir a passejar més sovint, cosa que ells ja no podien fer amb el preciós Terri. De moment, acaba d'arribar al refugi, però els seus antics propietaris ja ens han dit que no té massa bona relació amb la resta de gossos. Anirem valorant aquest aspecte... Necessita, de nou, una llar i sentir-se molt estimat, perquè segur que trobar a faltar el que ja tenia. Si vols saber més d'en Terri, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Terri es este precioso braco alemán que todavía es muy joven. Sus antiguos propietarios no se podían encargar de él, una pareja de avanzada edad que, además, debían ingresar en el hospital. Nos explican de él que es un perro muy bueno con personas, y que necesita más atención, salir a pasear más a menudo, cosa que llos ya no podían hacer con el precioso Terri. De momento, acaba de llegar al refugio, pero sus antiguos propietarios ya nos han dicho que no tiene especial buena relación con el resto de perros. Iremos valorando este aspecto... Necesita, de nuevo, un hogar y sentirse querido, porque seguro que echa de menos lo que ya tenía. Si quiere saber más sobre Terri, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet