hello! my name is

MILETA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2m 6d

In shelter since

07-09-2020

Color

Tricolor

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37484


Description

CATALÀ
Aquesta gateta ens va arribar juntament amb les seves germanetes, la Mila i la Milo. Ningú les vol adoptar perquè tenen fongs. Només necessiten un tractament amb bany i oral durant 1 mes i seran unes gatetes guapes, bones i fantàstiques.... Algú els hi vol donar una oportunitat? Important no tenir a casa ni més animals ni nens. Si voleu ajudar a la Mileta o a les seves germanetes, podeu escriure un correu a [email protected] amb el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Esta gatita nos llegó junto con sus hermanitas, Mila y Milo. Nadie las quiere adoptar porque tienen hongos. Sólo necesitan un tratamiento con baño y oral durante 1 mes y serán unas gatitas guapas, buenas y fantásticas.... ¿Alguien les quiere dar una oportunidad? Importante no tener en casa ni más animales ni niños. Si queréis ayudar a Mileta o a sus hermanitas, podéis escribir un correo a [email protected] con vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet