hello! my name is

WHEILY

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 7m 26d

In shelter since

05-09-2020

Color

Marró-Marró clar

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37469


Description

CATALÀ:
En Wheily és un gos absolutament encantador! Té enamorades a totes les cuidadores. És un gos realment molt bo: carinyós, juganer, simpàtic i amistós des del minut zero. Amb altres gossos, amb una presentació adequada, segur que no tindrà problemes. Té molta energia perquè és molt jove, però qui l'adopti tindrà un company fidel i entranyable. Si li voleu donar una nova oportunitat al bo del Wheily, podeu escriure preguntant per ell a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Wheily es un perro absolutamente encantador! Tiene enamoradas a todas las cuidadoras. Es un perro realmente muy bueno: cariñoso, juguetón, simpático y amistoso desde el minuto cero. Con otros perros, con una presentación adecuada, seguro que no tendrá problemas. Tiene mucha energía porque es muy joven, pero quien lo adopte tendrá un compañero fiel y entrañable. Si le queréis dar una nueva oportunidad al bueno de Wheily, podéis escribir preguntando por él a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet