RIVET - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RIVET

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 5m 23d

In shelter since

31-08-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

37442


Description

CATALÀ:
La Rivet ha aparegut a una colònia de gats que tenim controlada, a Mataró. És una gata molt sociable que ha arribat amb algun tipus de problema a un ull (potser una queratitis, una lesió menor) que ja estem valorant. Des que ha arribat, mostra un caràcter bo. Si voleu saber més d'ella, podeu escriure a [email protected] amb el vostre telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rivet ha aparecido en una colonia de gatos que tenemos controlada, en Mataró. Es una gata muy sociable que ha llegado con algún tipo de problema en un ojo (puede ser una queratitis, una lesión menor) que ya estamos valorando. Desde que ha llegado, muestra un carácter bueno. Si quieres saber más sobre ella, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet