hello! my name is

ROCKS

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

5y 1m 19d

In shelter since

29-08-2020

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37416


Description

CATALÀ:
En Rocks és un gos molt bo, molt carinyós, molt noble i molt sociable, de fet quan està més content és quan està acompanyat de persones: es nota que li agrada estar amb gent! És molt jove i té molta energia, i ens temem que si passa massa temps a un refugi d'animals acabi per perdre la seva alegria i el seu bon caràcter.... Si voleu donar una segona oportunitat a un bon gos que ho necessita molt, podeu preguntar pel bo del Rocks escrivint un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocks es un perro muy bueno, muy cariñoso, muy noble y muy sociable, de hecho cuando está más contento es cuando está acompañado de personas: ¡se nota que le gusta estar con gente! Es muy joven y tiene mucha energía, y nos tememos que si pasa demasiado tiempo en un refugio de animales acabe por perder su alegría y su buen carácter.... Si queréis dar una segunda oportunidad a un buen perro que lo necesita mucho, podéis preguntar por el bueno de Rocks escribiendo un correo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet