PEPA ARA DAMA

Hello! My name is

PEPA ARA DAMA

Breed
Mestis
Size
Medium
Age
5y 7m 27d
In Shelter Since
29-8-2020
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
37415

Description
CATALÀ:
La Pepa és una gosseta amb un caràcter boníssim: amb les persones és un veritable encant, una gosseta molt alegre i molt simpàtica, i amb altres gossos sembla força sociable. Una molt bona gosseta per qui busquem una família que li vulgui donar molt d'amor i no la torni a abandonar mai més... Si li voleu donar una nova vida a la Pepa, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el seu telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pepa es una perrita con un carácter buenísimo: con las personas es un verdadero encanto, una perrita muy alegre y muy simpática, y con otros perros parece bastante sociable. Una muy buena perrita para la que buscamos una familia que le quiera dar mucho amor y no la vuelva a abandonar nunca más... Si le queréis dar una nueva vida a Pepa, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando su teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!