hello! my name is

OLIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 1m 30d

In shelter since

27-08-2020

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37410


Description

CATALÀ:
L'Olia és una gateta que ens ha despertat molta tendresa. És una gateta bona però també molt timideta i de seguida s'espanta per tot, però estem segurs que a una casa i amb una família agafarà seguretat i demostrarà que és un amor de gata. És una gata molt tranquil·leta i pot conviure perfectament amb altres gats. Si voleu donar una nova oportunitat a la princesa Olia, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Olia es una gatita que nos ha despertado mucha ternura. Es una gatita buena pero también muy timidita y enseguida se asusta por todo, pero estamos seguros que en una casa y con una familia cogerá seguridad y demostrará que es un amor de gata. Es una gata muy tranquilita y puede convivir perfectamente con otros gatos. Si queréis dar una nueva oportunidad a la princesa Olia, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet