hello! my name is

GORDI

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 11m 5d

In shelter since

22-08-2020

Color

Marró-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37366


Description

CATALÀ:
La Gordi és un d'aquells casos que trenquen el cor. Ens va arribar en els ossos, i per l'estat de les seves mames era evident que havia acabat de donar a llum. Portava xip, i en contactar amb el propietari ens vam trobar amb una situació desoladora: no tenia res, menjava dels contenidors i no sabia com alimentar la seva gossa que, en efecte, tenia 7 cadells esperant-la. Vam fer el possible per fer-li entendre que no podia fer-se càrrec ni de la Gordi ni dels petits. Els cadells ja van ser adoptats, però la Gordi segueix esperant que una família li pugui donar l'atenció que necessita. És una gosseta amb un caràcter boníssim i extraordinàriament agraïda. Si li voleu donar una nova vida a la Gordi, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gordi es uno de aquellos casos que rompen el corazón. Nos llegó en los huesos, y por el estado de sus mamas era evidente que había acabado de dar a luz. Llevaba chip, y al contactar con el propietario nos encontramos con una situación desoladora: no tenía nada, comía de los contenedores y no sabía como alimentar a su perra que, en efecto, tenía 7 cachorros esperándola. Hicimos lo posible para hacerle entender que no podía hacerse cargo ni de Gordi ni de los pequeños. Los cachorros ya fueron adoptados, pero Gordi sigue esperando que una familia le pueda dar la atención que necesita. Es una perrita con un carácter buenísimo y extraordinariamente agradecida. Si le queréis dar una nueva vida a Gordi, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet