hello! my name is

MOLL

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 7m 21d

In shelter since

21-08-2020

Color

Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37365


Description

CATALÀ:
En Moll és un gos jove, ple d'energia, molt juganer i que adora passejar! Busquem per a ell una família amb un ritme de vida actiu que li pugui donar al bo del Moll l'activitat i l'amor que necessita. És un molt bon gos que us donarà molta felicitat i alegries! Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Moll es un perro joven, lleno de energía, muy juguetón y que adora pasear! Buscamos para él una familia con un ritmo de vida activo que le pueda dar al bueno de Moll la actividad y el amor que necesita. Es un muy buen perro que os dará mucha felicidad y alegrías! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet