RON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

RON

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 5m 22d

In shelter since

20-08-2020

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37364


Description

CATALÀ:
En Ron és un gos adorable, molt llest i molt obedient i, a més a més, passeja molt bé, sense estirar. És un molt bon gos que, pel seu caràcter, és molt evident que està acostumat a viure en família. Necessita molt que algú es fixi en ell i li torni a donar la casa que mai hauria d'haver perdut.... Un molt bon gos pel que podeu preguntar escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ron es un perro adorable, muy listo y muy obediente y, además, pasea muy bien, sin estirar. Es un muy buen perro que, por su carácter, es muy evidente que está acostumbrado a vivir en familia. Necesita mucho que alguien se fije en él y le vuelva a dar la casa que nunca tendría que haber perdido.... Un muy buen perro por el que podéis preguntar escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet