GODA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GODA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 8m 12d

In shelter since

20-08-2020

Color

Carey

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37363


Description

CATALÀ:
La Goda es va recollir d'una colònia de gats. Allà, anava darrere la gent reclamant moixaines. Tot i que al refugi està una mica estressada, amb la presència de tants gats, és una gata afectuosa i cerquem per ella una adopció. És una gata preciosa! Si li vols donar una oportunitat, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Goda se recogió en una colonia de gatos. Allí, perseguía a la gente reclamando caricias. Aunque en el refugio está un poco estresada con la presencia de tantos gatos, es una gata cariñosa y buscamos para ella una adopción. Es preciosa! Si le quieres dar una oportunidad, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet