ESME ara BUZZ - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ESME ara BUZZ

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 10m 12d

In shelter since

13-08-2020

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37317


Description

CATALÀ:
L'Esme és un cas peculiar, perquè és un gat que et reclama atenció però, una vegada t'apropes a ell, s'enfada una mica, s'espanta. A la gatera es passa la major part del temps pujat al sostre de la caseta, i amb els altres gats no té relació (tampoc té conflictes). Creiem que aquest caràcter canviarà quan trobem una llar per ell, i que serà un gat bo. Si li vols donar una oportunitat, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Esme es un caso peculiar, porque es un gato que te reclama atención pero, una vez te acercas a él, se enfada y se asusta un poco. En la gatera pasa mucho tiempo en el techo de la caseta, y con otros gatos no tiene relación (tampoco conflicto). Creemos que este carácter cambiará cuando encontremos para él un hogar, y allí será un gato bueno. Si quieres dar a Esme una oportunitat, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet