hello! my name is

TINO ara LUDO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 9m 1d

In shelter since

05-09-2020

Color

Atigrat Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37256


Description

CATALÀ:
En Tino és un gos encara molt jove i força nerviós, però és un bon gos que només necessita sentir-se segur i una miqueta de temps per adaptar-se i saber què s'espera d'ell. Si ja heu tingut gos i esteu pensant a tornar-ne a tenir un altre, val la pena que el vingueu a conèixer: és un bon gos que només necessita una miqueta de paciència i es convertirà en el millor company del món! Ah! I a més conviu sense problemes amb altres gossos, tant mascles com femelles. Si li voleu donar una nova oportunitat, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tino es un perro encara muy joven y bastante nervioso, pero es un buen perro que solo necesita sentirse seguro y un poquito de tiempo para adaptarse y saber qué se espera de él. Si ya habéis tenido perro y estáis pensando en volver a tener otro, merece la pena que lo vengáis a conocer: es un buen perro que solo necesita un poquito de paciencia y se convertirá en el mejor compañero del mundo! Ah! Y además convive sin problemas con otros perros, tanto machos como hembras. Si le queréis dar una nueva oportunidad, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet