ROKI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROKI

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 2m 24d

In shelter since

16-08-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37244


Description

CATALÀ:
En Roki és un gos molt bo amb les persones, però no porta gens bé viure en un refugi: sempre està molt nerviós... Els gossos que no s'adapten a la vida d'un refugi sempre ho tenen molt més difícil per trobar família, perquè quan els possibles adoptants els vénen a conèixer, només veuen problemes... Però en Roki, com la majoria de gossos que no s'adapten als refugis, amaguen dins seu veritables tresors, i val la pena donar-los una oportunitat... D'en Roki us podem assegurar que amb la gent és boníssim i que, quan per fi tingui una família que li concedeixi un temps d'adaptació, serà un company de vida bo i fidel. Amb altres gossos, amb una correcta adaptació, hi podria arribar a conviure, especialment si són femelles. Si li voleu donar una oportunitat al preciós Roki, podeu escriure preguntant per ell a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Roki es un perro muy bueno con las personas, pero no lleva nada bien vivir en un refugio: siempre está muy nervioso... Los perros que no se adaptan a la vida de un refugio, siempre lo tienen mucho más difícil para encontrar familia, porque cuando los posibles adoptantes los vienen a conocer, solo ven problemas... Pero Roki, como la mayoría de perros que no se adaptan a los refugios, esconden verdaderos tesoros, y merece la pena darles una oportunidad... De Roki os podemos asegurar que con la gente es buenísimo y que, cuando por fin tenga una familia que le conceda un tiempo de adaptación, será un compañero de vida bueno y fiel. Con otros perros, con una correcta adaptación, podría llegar a convivir, especialmente si son hembras. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Roki, podéis escribir preguntando por él a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet