CANELA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CANELA

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

8y 2m 2d

In shelter since

31-07-2020

Color

Marró-Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37242


Description

CATALÀ:
La Canela és una gosseta preciosa que vam trobar abandonada a punt de parir. De fet, al cap de poques hores d'arribar al refugi, va tenir 5 cadells, que, després de passar els dos primers mesos amb la seva mare a una casa d'acollida, van ser adoptats. La Canela és una gossa amb un caràcter molt bo amb les persones: és obedient i realment entranyable. Pot conviure perfectament amb altres gossos, però la nostra Canela té criteri i personalitat, i ella decideix amb qui sí i amb qui no. Una molt bona gosseta per qui busquem una família que se l'estimi molt i no la torni a abandonar mai més. Podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Canela es una perrita preciosa que encontramos abandonada a punto de parir. De hecho, al cabo de pocas horas de llegar al refugio, tuvo 5 cachorros, que, tras pasar los dos primeros meses con su madre en una casa de acogida, fueron adoptados. Canela es una perra con un carácter muy bueno con las personas: es obediente y realmente entrañable. Puede convivir perfectamente con otros perros, pero nuestra Canela tiene criterio y personalidad, y ella decide con quién sí y con quien no. Una muy buena perrita para la que buscamos una familia que la quiera mucho y no la vuelva a abandonar nunca más. Podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet