hello! my name is

CACTUS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 2m 28d

In shelter since

25-07-2020

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37214


Description

CATALÀ:
En Cactus és el cas més urgent que tenim ara mateix a la gatera. És un gat molt bo i no fa més que buscar a la cuidadora per pujar a la falda i ronronejar, però viu enfadat: no tolera estar amb tants gats... Ho està passant molt malament... Busquem pel Cactus una família que vulgui ajudar a aquest petit que tant ho necessita (millor sense nens petits ni persones grans). No controla del tot la mossegada quan està sobreexcitat o quan juga. Des de la protectora us donarem tot el suport que necessiteu per aconseguir que la seva adaptació casa vostra sigui tot un èxit i pugueu ser molt feliços. Si voleu ajudar un gat que ho necessita molt, si us plau, escriviu a [email protected], indicant el vostre telèfon per contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cactus es el caso más urgente que tenemos ahora mismo en la gatera. Es un gato muy bueno y no hace más que buscar a su cuidadora para estar en su regazo y ronronear, pero vive enfadado: no tolera estar con tantos gatos... Lo está pasando muy mal... Buscamos para Cactus una familia que quiera ayudar a este pequeño que tanto lo necesita (mejor sin niños pequeños ni personas mayores). No controla del todo la mordida cuando está sobreexcitado o cuando juega. Desde la protectora os daremos todo el apoyo que necesitéis para conseguir que su adaptación en vuestra casa sea todo un éxito y podáis ser muy felices. Si queréis ayudar a un gato que lo necesita mucho, por favor, escribid a [email protected], indicando vuestro teléfono para contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet