hello! my name is

HEREN

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5y 2m 21d

In shelter since

21-07-2020

Color

Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37186


Description

CATALÀ:
L'Heren va arribar amb por però, ara, es mostra com un gos extremadament bo i demana moixaines. A més, és un gos molt tranquil, ha passat temps a les nostres oficines del refugi i el seu comportament és excel·lent! Creiem que és perfectament apte per un pis. Amb la resta de gossos, de moment, no ha tingut relació. Li vols donar una oportunitat? Escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Heren llegó con miedo pero, ahora, se muestra como un perro extremadamente bueno y pide caricias. Además, es un perro muy tranquilo, ha pasado tiempo en nuestras oficinas del refugio y su comportamiento es excelente! Creemos que es perfectamente apto para un piso. Con el resto de perros, de momento, no ha tenido relación. ¿Quieres darle una oportunidad? Escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet