JULIANA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

JULIANA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 24d

In shelter since

18-07-2020

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37168


Description

CATALÀ:
La Juliana és una gata que vam rescatar d'una situació de desatenció per síndrome de Noè. Al començament estava espantada però, ara, ha millorat molt i busca el contacte amb les persones. A més, té bona relació amb la resta de gats. Qui li donarà una oportunitat? Escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Juliana es una gata que rescatamos de una situación de desatención por síndrome de Noé. Al principio estaba asustada pero, ahora, ha mejorado mucho y busca el contacto con las personas. Además, tiene buena relación con el resto de gatos. ¿Quién le dará una oportunidad? Escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet