NASTASIA ara GAROA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NASTASIA ara GAROA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 10m 13d

In shelter since

18-07-2020

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37166


Description

CATALÀ:
La Nastasia (2 anys) també fa mesos que espera adopció. Va ser rescatada d'una síndrome de Noè i, tot i estar molt espantada, ha millorat molt. A més, té bona relació amb la resta de gats. Només falta que tu li donis una oportunitat. Escriu a [email protected] amb el teu telèfon i pregunta per ella.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nastasia (2 años) también lleva meses esperando adopción. Fue rescatada de un síndrome de Noé y, a pesar de estar muy asustada, ha mejorado mucho. Además, tiene buena relación con otros gatos. Solo tienes que darle una oportunidad. Envía un mensaje a [email protected] con tu teléfono y pregunta por ella.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet