hello! my name is

BRUTUS

Breed

Creuat de Bullmastiff

Size

Large

Age

1y 8m 8d

In shelter since

18-07-2020

Color

Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37158


Description

CATALÀ
En Brutus és un creuat de Bulmastiff imponent i guapo fins a dir prou. Té molta força perquè és molt jove, però té un caràcter boníssim amb les persones, i estem segurs que fora del refugi i amb una família que li doni l'amor i seguretat que necessita, serà un company de vida fantàstic. El Brutus fa molt poquet que està amb nosaltres; ens va arribar amb una ferida a la pota, possiblement una mossegada: necessita repòs, tractament amb antibiòtic i neteges dels punts d'infecció cada dia. Un refugi no és el lloc més apropiat per donar-li aquestes cures... Si voleu ajudar el Brutus, podeu enviar un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL
Brutus es un cruce de Bulmastiff imponente y guapo hasta decir basta. Tiene mucha fuerza porque es muy joven, pero tiene un carácter buenísimo con las personas, y estamos seguros que fuera del refugio y con una familia que le dé el amor y seguridad que necesita, será un compañero de vida fantástico. Brutus lleva poco tiempo con nosotros; llegó con una herida en una de sus patas, posiblemente un mordisco: necesita reposo, tratamiento con antibiótico y limpiezas de los puntos de infección cada día. Un refugio no es el lugar más apropiado para darle estos cuidados... Si queréis ayudar a Brutus, podéis enviar un correo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet