hello! my name is

LIRA

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

2y 5m 27d

In shelter since

23-08-2020

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37117


Description

CATALÀ:
La Lira és una gosseta preciosa i molt joveneta. És una gossa activa i juganera, però també molt llesta i molt carinyosa. Una bona gosseta per qui busquem una família que li pugui donar tot el joc i activitat que necessita. Serà una fantàstica amiga de quatre potes! Si la voleu conèixer, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lira es una perrita preciosa y muy jovencita. Es una perra activa y juguetona, pero también muy lista y muy cariñosa. Una buena perrita para la que buscamos una familia que le pueda dar todo el juego y actividad que necesita. ¡Será una fantástica amiga de cuatro patas! Si la queréis conocer, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet