hello! my name is

OTTO

Breed

Mestis american sttanford

Size

Medium

Age

6y 8m 22d

In shelter since

06-07-2020

Color

Negre-Blanc-Marró

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37085


Description

CATALÀ:
L'Otto és un d'aquells gossos que han tingut mala sort a la vida. Quan el van trobar, portava xip, i va resultar que la persona que el tenia va decidir deixar-lo perquè ja no el podia tenir. La persona que el va trobar va intentar quedar-se'l, però no es portava bé amb l'altre gos de la família i no va ser possible. Què podem dir de l'Otto? Doncs que és un gos molt bo amb les persones, però amb els altres gossos, com que no hi està acostumat, no ho porta gens bé. Tant de bo puguem trobar per aquest gos de mirada trista una nova família que se l'estimi com es mereix... Si li voleu donar l'oportunitat de tenir una nova vida, podeu preguntar per ell a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Otto es uno de aquellos perros que han tenido mala suerte en la vida. Cuando lo encontraron, llevaba chip, y resultó que la persona que lo tenía decidió dejarlo porque ya no lo podía atender. La persona que lo encontró intentó quedárselo, pero no se llevaba bien con el otro perro de la familia y no fue posible. ¿Qué podemos decir de Otto? Pues que es un perro muy bueno con las personas, pero con los otros perros, al no estar acostumbrado, no lo lleva nada bien. Ojalá podamos encontrar para este perro de mirada triste una nueva familia que lo quiera como se merece... Si le queréis dar la oportunidad de tener una nueva vida, podéis preguntar por él a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet