hello! my name is

FIX

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6m 26d

In shelter since

16-06-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36992


Description

CATALÀ:
En Fix i en Fux són dos gatets que van arribar de cadellets molt espantats. Han anat creixent amb nosaltres, i sabem que si es fan més grans, possiblement hauran de passar tota la vida a la gatera... Necessiten una adopció, a poder ser conjunta, per acabar de créixer a una llar amb estabilitat i poder seguir amb la seva evolució. El perfil més adequat seria una família amb certa experiència amb gats. Si voleu saber més, escriviu a [email protected] amb el vostre telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fix y Fux son dos gatitos que llegaron de cachorritos, muy asustados. Han ido creciendo con nosotros, y sabemos que si se hacen más grandes, posiblemente tendrán que pasar toda su vida en la gatera... Necesitan una adopción, a poder ser conjunta, para acabar de crecer en un hogar con estabilidad y poder seguir con su evolución. El perfil más adecuado sería una familia con cierta experiencia con gatos. Si queréis saber más, escribid a [email protected] con vuestro teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet