FUX - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FUX

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9m 24d

In shelter since

16-06-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

36991


Description

CATALÀ:
En Fix i en Fux són dos gatets que van arribar de cadellets molt espantats i encara ho estan (tenen por a les persones). Van néixer al carrer i no han tingut pràcticament contacte amb les persones... Han anat creixent amb nosaltres, i sabem que si es fan més grans, possiblement hauran de passar tota la vida a la gatera... Necessiten una adopció conjunta per acabar de créixer a una llar amb estabilitat i poder seguir amb la seva evolució (només es relacionen i juguen entre ells). El perfil més adequat és el d'una família amb experiència amb gats i que visquin a una casa amb accés a l'exterior (no els veiem aptes per un pis). Si voleu saber més, escriviu a [email protected] amb el vostre telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fix y Fux son dos gatitos que llegaron de cachorritos, muy asustados, y todavía lo están (tienen miedo a las personas). Nacieron en la calle y no han tenido prácticamente contacto con las personas. Han ido creciendo con nosotros, y sabemos que si se hacen más grandes, posiblemente tendrán que pasar toda su vida en la gatera... Necesitan una adopción conjunta para acabar de crecer en un hogar con estabilidad y poder seguir con su evolución (sólo se relacionan y juegan entre ellos). El perfil más adecuado es el de una familia con experiencia en gatos con miedo y que vivan en una casa con acceso al exterior (no los vemos aptos para un piso). Si queréis saber más, escribid a [email protected] con vuestro teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet