hello! my name is

NEREA

Breed

Siames

Size

Medium

Age

1y 9m 26d

In shelter since

16-06-2020

Color

Siamesoide

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36990


Description

CATALÀ:
Nerea és una gata molt jove amb molta por, es troba a la gatera intentant adaptar-se, però de moment mostra molta por a les persones. Caldria una família adoptant molt tranquil.la, amb molta paciència i amb moltes ganes d’ajudar a un animal molt espantat. Si la voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nerea es una gata muy joven con mucho miedo, se encuentra en la gatera intentando adaptarse, pero de momento muestra mucho miedo a las personas. Necesitaría una familia adoptante muy tranquila, con mucha paciencia y con muchas ganas de ayudar a un animal asustado. Si la queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet