SULTAN ARA LEMMY KILMISTER

Hello! My name is

SULTAN ARA LEMMY KILMISTER

Breed
Mestis de Dobermann
Size
Large
Age
4y 10m 28d
In Shelter Since
15-2-2023
Color
Marró
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
36861

Description
CATALÀ:
En Lemmy és un gos que necessita ajuda... És un gos insegur i que no ha estat degudament socialitzat, i ara la vida li està passant factura... Desconfia de la gent que no coneix, reacciona malament amb altres gossos i, viu sempre sentint-se insegur i trist... Busquem pel pobre Lemmy una família compromesa que el vulgui ajudar, que vulgui treballar les seves inseguretats amb ajuda de professionals, perquè si no el pobre Lemmy serà un d'aquells gossos condemnats a passar la vida en una gàbia... Si us plau, si sou una família amb experiència amb gossos, sense nens i sense més animals, i voleu ajudar a un gos que ho necessita molt, pregunteu per aquest pobre animal: necessita moltíssim una oportunitat... Si voleu preguntar per aquest gos de mirada trista, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.

CASTELLÀ:
Lemmy es un perro que necesita ayuda... Es un perro inseguro y que no ha sido debidamente socializado, y ahora la vida le está pasando factura... Desconfía de la gente que no conoce, reacciona mal con otros perros y vive constantemente sintiéndose inseguro y triste... Buscamos para el pobre Lemmy una familia comprometida que le quiera ayudar, que quiera trabajar sus inseguridades con ayuda de profesionales, porque si no el pobre Lemmy será uno de aquellos perros condenados a pasar la vida en una jaula... Por favor, si sois una familia con experiencia con perros, sin niños y sin más animales, y queréis ayudar a un perro que lo necesita mucho, preguntad por este pobre animal: necesita muchísimo una oportunidad... Si queréis preguntar por este perro de mirada triste, pulsad el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!