Dark

Hello! My name is

Dark

Breed
mestis
Size
Large
Age
7y 2m 29d
In Shelter Since
11-5-2020
Color
marró i blanc
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
867

Description
El Dark és un cas més que especial, nascut al 2017 va arribar a casa nostre al maig del 2020 no coneixent més que casa seva, la seva família i el seu terreny.
Ha sigut un gos molt complicat per nosaltres. Va arribar súper espantat i descol·locat, sense saber amb qui ni on estava. Va trigar mesos en voler sortir de la canera al pati, ensenyava dents al entrar a netejar però prenent precaucions i respectant el seu espai mai hem tingut problemes.
Quan va decidir a obrir-se una mica cap al seus cuidadors van poder començar a interactuar més amb ell i a dia d’avui amb qui té més confiança es deixa manipular i inclús reclama atenció i carícies.
No considerem que a dia d’avui estigui preparat per sortir adoptat, fa molt temps que està amb nosaltres i encara li costa el tema de portar corretja i no es possible sortir de passeig amb ell si no és amb un dels seus cuidadors fent de guia per ell.
És un gos molt poruc, desconfiat i té unes pors horribles als trons, tempestes i trets dels caçadors.
Amb altres gossos amb bones presentacions no presenta problemes, a dia d’avui conviu amb una femella i s’ho passen molt bé jugant.
La seva evolució ha sigut molt bona i esperem que segueixi així per poder veure una oportunitat per a ell, però ens queda feina per endavant.
El seu test de leishmània es positiu, hem realitzat tractament de glucantime amb ell i a la espera del control per saber si està ja controlada.
Per lo demés està molt sà i vacunes al dia.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!