COSMOS ARA DODGE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

COSMOS ARA DODGE

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

2y 11m 12d

In shelter since

07-05-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

36821


Description

CATALÀ:
En Cosmos, com diuen les seves cuidadores, és un amor amb les persones, molt juganer i molt simpàtic. Amb una bona adaptació podria conviure amb altres gossos. Tot i ser tan bon gos, ser de la seva raça li posarà les coses difícils... Si esteu pensant en adoptar, mireu més enllà de la raça i doneu-li una oportunitat al bo del Cosmos. Podeu preguntar per ell escrivint un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cosmos, como dicen sus cuidadoras, es un amor con las personas, muy juguetón y muy simpático. Con una buena adaptación podría convivir con otros perros. A pesar de ser tan buen perro, ser de su raza le pondrá las cosas difíciles... Si estáis pensando en adoptar, mirad más allá de su raza y dadle una oportunidad al bueno de Cosmos. Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet