CANDY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CANDY

Breed

Mestis american sttanford

Size

Medium

Age

5y 6m 25d

In shelter since

08-03-2020

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

36650


Description

CATALÀ:

La Candy encara és jove i ja li hem detectat un problema a la pell que, amb la humitat del refugi, s'agreuja i li provoca dolor. A més, és positiva a leishmània. Ella fa una vida totalment normal i, per nosaltres, el més important és destacar que és una gossa boníssima, un encant, i amb una mirada molt tendra. A més, pertany a les mal anomenades races potencialment perilloses. Sabem que té molt complicat trobar una llar, però nosaltres no deixarem de buscar per ella un món millor, lluny de les reixes. Forma part de la campanya dels que ningú vol. Si vols ajudar a aquesta preciosa gosseta, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Candy todavía es joven y ya le hemos detectado un problema en la piel que, con la humedad del refugio, se agrava y le provoca dolor. Además, es positiva en leishmania. Ella hace una vida totalmente normal y, para nosotros, lo más importante es destacar que es una perrita muy buena, un encanto, y con una mirada muy tierna. Además, pertenece a las mal llamadas razas potencialmente peligrosas. Sabemos que Candy tiene muy complicado encontrar un hogar, pero nosotros no dejaremos de buscar para ella un mundo mejor, lejos de las rejas. Forma parte de la campaña de los que nadie quiere. Si quieres ayudar a esta preciosa perrita, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet