FLOKI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FLOKI

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 2m 18d

In shelter since

08-01-2020

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

36243


Description

CATALÀ:
En Floki no només és un gos guapíssim sinó que a més a més té un caràcter boníssim amb les persones. Amb els altres gossos, amb una adaptació correcta, hi pot conviure sense problemes. No ens podeu dir que no té una cara preciosa! A nosaltres ens té a tots i totes enamorats! No és apte per conviure amb gats. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Floki, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Floki no sólo es un perro guapísimo sino que además tiene un carácter buenísimo con las personas. Con los otros perros, con una adaptación adecuada, puede convivir sin problemas. ¡No nos podéis decir que no tiene una cara preciosa! A nosotros nos tiene a todos y a todas enamorados! No es apto para convivir con gatos. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Floki, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet