hello! my name is

GALA

Breed

Mestis american

Size

Medium

Age

6y 1m

In shelter since

19-02-2020

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

36158


Description

CATALÀ:
La Gala quan va arribar tenia molta por, però en pocs dies ha vist que no volem fer-li cap mal i ens ha deixat veure el seu meravellós caràcter. És una gossa fantàstica que demanda atenció i carícies constantment als cuidadors i que adora jugar amb la pilota. Si la voleu conèixer, podeu enviar-nos un mail a [email protected] amb les vostres dades de contacte.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gala cuando llegó tenía mucho miedo, pero en pocos días ha visto que no queremos hacerle ninguno daño y nos ha dejado ver su maravilloso carácter. Es una perra fantástica que demanda atención y caricias constantemente a los cuidadores y que adora jugar con la pelota. Si la queréis conocer, podéis enviarnos un mail a [email protected] con vuestros datos de contacto.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet