hello! my name is

ARIA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

2y 8m 22d

In shelter since

07-09-2020

Color

Blanc-marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36013


Description

CATALÀ:

L'Aria va ser trobada juntament amb el seu germà, en Kaiser. Va arribar molt espantada i al principi no es deixava ni tocar pels seus cuidadors, probablement perquè les seves experiències anteriors no havien estat gaire bones. Però ara mateix agafa confiança de seguida amb les persones i ja surt a passejar amb tots els voluntaris. És una gossa carinyosa i realment adorable, una gossa boníssima!!! Una de les seves cuidadores diu que és una santa i que la té realment enamorada. Conviu amb el seu germà Kaiser, però no li agraden massa els altres gossos. Si li voleu donar una oportunitat, podeu anar-la a conèixer directament al refugi o bé podeu enviar un correu a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Aria fue encontrada junto con su hermano Kaiser. Llegó muy asustada y al principio no se dejaba ni tocar por sus cuidadores, probablemente porque sus experiencias anteriores no habían sido muy buenas. Pero ahora mismo coge confianza enseguida con las personas y ya sale a pasear con todos los voluntarios. Es una perra cariñosa y realmente adorable, una perra buenísima!!! Una de sus cuidadoras dice que es una santa y que está completamente enamorada de ella. Convive con su hermano Kaiser, pero no le gustan demasiado los otros perros. Si le queréis dar una oportunidad, podéis ir a conocerla directamente al refugio o bien podéis enviar un correo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet