ARIA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ARIA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 6m 24d

In shelter since

07-09-2020

Color

Blanc-marro

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

36013


Description

CATALÀ:
L'Aria va ser trobada juntament amb el seu germà, en Kaiser, que ja va tenir la sort de ser adoptat. Va arribar molt espantada i al principi no es deixava ni tocar pels seus cuidadors, probablement perquè les seves experiències anteriors no havien estat gaire bones. Però ara mateix agafa confiança de seguida amb les persones i ja surt a passejar amb tots els voluntaris. És una gossa carinyosa i realment adorable, una gossa boníssima!!! Una de les seves cuidadores diu que és una santa i que la té realment enamorada. Convivia amb el seu germà Kaiser, però al refugi no li agraden massa els altres gossos, però creiem que amb una bona adaptació podria conviure amb un altre gos. Si li voleu donar una oportunitat, podeu enviar un correu a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Aria fue encontrada junto con su hermano Kaiser, que ya tuvo la suerte de ser adoptado. Llegó muy asustada y al principio no se dejaba ni tocar por sus cuidadores, probablemente porque sus experiencias anteriores no habían sido muy buenas. Pero ahora mismo coge confianza enseguida con las personas y ya sale a pasear con todos los voluntarios. Es una perra cariñosa y realmente adorable, una perra buenísima!!! Una de sus cuidadoras dice que es una santa y que está completamente enamorada de ella. Convivía con su hermano Kaiser, pero en el refugio no le gusta demasiado estar con otros perros, aunque creemos que con una buena adaptación podrá convivir con otro perro. Si le queréis dar una oportunidad, podéis enviar un correo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet