MALTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MALTO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Medium

Age

3y 8m 20d

In shelter since

17-12-2020

Color

Marro

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

35990


Description

CATALÀ:
En Malto és un gos preciós! Però no només és guapo per fora, és que ho és, i molt, per dins! És un veritable encant de gos que se't menja a petons i que adora jugar. Un refugi no és un lloc per un gos com ell.... No volem que perdi el seu magnífic caràcter pel fet de passar massa temps a un refugi d'animals... Si voleu conèixer al preciós Malto, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Malto es un perro precioso! Pero no sólo es guapo por fuera, es que lo es, y mucho, por dentro! Es un verdadero encanto de perro que se te come a besos y que adora jugar. Un refugio no es lugar para un perro como él.... No queremos que pierda su magnífico carácter por el hecho de pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si queréis conocer al precioso Malto, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet