MALTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MALTO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Medium

Age

3y 11m 28d

In shelter since

17-12-2020

Color

Marro

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

35990


Description

CATALÀ:
En Malto és un gos preciós! Però no només és guapo per fora, és que ho és, i molt, per dins! En Malto és un gos amb molta energia i ganes de fer coses. Acostuma a avorrir-se i destrossar per descarregar. L'ideal per a ell seria una família activa que estigui per ell i el cansi física i mentalment. És un GPP XXL, amb molta força, al que li costa connectar, però que, quan ho fa, és súper agraït, i busca mimos i atencions. Li encanta jugar i que estiguin per ell. Amb altres gossos, amb les pautes adequades, podria arribar a entendre's-hi. Ja fa massa temps que espera des del refugi... Si voleu conèixer al preciós Malto, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Malto es un perro precioso, pero no solo es guapo por fuera, es que lo es, y mucho, por dentro! Malto es un perro con mucha energía y ganas de hacer cosas. Acostumbra a aburrirse y destroza para descargar. Lo ideal para él sería una familia activa que esté por él y lo canse física y mentalmente. Es un PPP XXL, con mucha fuerza, al que le cuesta conectar, pero que, cuando lo hace, es súper agradecido, y busca mimos y atenciones. Le encanta jugar y que estén por él. Con otros perros, con las pautas adecuadas, podría llegar a entenderse-. Ya lleva demasiado tiempo esperando desde el refugio... Si queréis conocer al precioso Malto, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet