MALTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MALTO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Medium

Age

4y 2m 21d

In shelter since

17-12-2020

Color

Marro

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

35990


Description

CATALÀ:
En Malto és un gos preciós! Però no només és guapo per fora, és que ho és, i molt, per dins! En Malto viu molt estressat al refugi i el que necessita és molta calma i un perfil d'adoptant que li doni una vida tranquil·la i l'ajudi a rebaixar estrès. Quan el bo del Malto està relaxat, és un gos molt bo, es mostra receptiu amb les persones i tolera i gestiona molt bé la presència d'altres gossos. Ja fa massa temps que espera des del refugi... Si voleu conèixer al preciós Malto, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Malto es un perro precioso! Pero no solo es guapo por fuera, es que lo es, y mucho, por dentro! Malto vive muy estresado en el refugio y lo que necesita es mucha calma y un perfil de adoptante que le dé una vida tranquila y lo ayude a rebajar estrés. Cuando el bueno de Malto está relajado, es un perro muy bueno, se muestra receptivo con las personas y tolera y gestiona muy bien la presencia de otros perros. Ya lleva demasiado tiempo esperando desde el refugio... Si queréis conocer al precioso Malto, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet