MALTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MALTO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Medium

Age

4y 9m 27d

In shelter since

17-12-2020

Color

Marro

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

35990


Description

CATALÀ:
En Malto és un gos molt simpàtic i molt sociable amb la gent, i és molt noble, col·laborador i amb moltes ganes de descobrir el món i compartir la seva vida amb una família que se l'estimi. Físicament, és un gos espectacular: no es pot ser més guapo! A més a més, pot conviure amb altres gossos fent l'adaptació adequada. És un molt bon gos que només necessita algú que li vulgui donar l'oportunitat que tant necessita i que vulgui entendre que després de tant de temps vivint en un refugi (ja fa 3 anys que és amb nosaltres), necessitarà una miqueta de temps per adaptar-se a la seva nova vida: però no us preocupeu per això perquè des de la protectora us ajudarem en aquest procés. Si voleu donar una oportunitat al bo del Malto, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Malto es un perro muy simpático y muy sociable con la gente, y es muy noble, colaborador y con muchas ganas de descubrir el mundo y compartir su vida con una familia que lo quiera de verdad. Físicamente, es un perro espectacular: ¡no se puede ser más guapo! Además, puede convivir con otros perros haciendo la adaptación adecuada. Es un muy buen perro que tan solo necesita de alguien que le quiera dar la oportunidad que tanto necesita y que quiera entender que, después de tanto de tiempo viviendo en un refugio (ya lleva 3 años con nosotros), necesitará un poquito de tiempos para adaptarse a su nueva vida: pero no os preocupéis por eso, porque desde la protectora os ayudaremos en este proceso. Si queréis dar una oportunidad al bueno de Malto, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet