hello! my name is

KIKO

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

5y 10m 25d

In shelter since

22-10-2019

Color

Tigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

35929


Description

CATALÀ:

En Kiko tot el que té de gran, ho té de bo. És un sol de gos, súper tendre, que agraeix moltíssim les carícies. Cerca la companyia dels humans i és bastant tranquil·let. El pobre Kiko té leishmània, però per sort no té cap òrgan afectat. Sabem que l'adopció que Kiko no serà fàcil perquè és de les mal anomenades races perilloses i perquè està malalt, però és un gos fantàstic i amb tota la vida al davant, i no pararem fins a trobar a la seva família ideal! Si li voleu donar l'oportunitat de ser feliç, podeu venir directament al refugi o podeu preguntar per ell a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. El bo del Kiko us està esperant!

ESPAÑOL:

Kiko todo lo que tiene de grande, lo tiene de bueno. Es un sol de perro, súper tierno, que agradece muchísimo las caricias. Busca la compañía de la gente y es bastante tranquilito. El pobre Kiko tiene leishmania, pero por suerte no tiene ningún órgano afectado. Sabemos que su adopción no será fácil porque es de las mal llamadas razas peligrosas y porque está enfermo, pero es un perro fantástico y con toda la vida por delante, y no pararemos hasta encontrar a su familia ideal! Si le queréis dar la oportunidad de ser feliz, podéis venir directamente al refugio o podéis preguntar por él a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. ¡El bueno de Kiko os está esperando!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet